Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

ПРЕСС - Јавна трибина: Минимален достоинствен приход во Македонија

MPPS

15 февруари 2013 година - Јавна трибина на тема „Минимален достоинствен приход во Македонија“.

Известување на медиумите.

Повеќе...

ПРЕСС - Играта продолжува

Играта продолжува...

„Играта продолжува...“ - акција за собирање на употребени играчки (и боички, боенки, книги или украси за деца) и нивна донација на деца кои живеат во сиромаштија или се социјално исклучени.

Известување на медиумите ..

Повеќе...

PRESS - PROMOTION OF REPORT ON POVERTY AND SOCIAL EXCLUSION IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR 2011

Izvestaj2011-ENG

16.10.2012 - Promotion of Report on poverty and social exclusion in the Republic of Macedonia for 2011.

Reported in the media

Повеќе...

ПРЕСС - Конференција на лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

mpps

29.09.2012 - Конференција на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална ислкученост. Известување на медиумите.

Повеќе...

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr