Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

МППС на Flickr, погледнете

Следете не на flickr

02.10.2013 - Генералното собрание на МППС

21-25.05.2013 - EAPN Learning Forum

10-30.12.2012 - Хуманитарна акција „Играта продолжува..“

20-21.11.2012 Обука на тема „Јавно буџетирање“

29.09.2012 Хуманитарен јавен настан „Од сиромашни за сиромашни“

6 и 7 Јули 2012 - Генерално собрание на МППС

28 и 29.05.2012 - Обука „Застапување и лобирање’“

Студеничани 28-29.03.2012 - Активно граѓанство, човекови права и мониторинг на буџети на локално ниво

Пехчево 20-21.03.2012 - Активно граѓанство, човекови права и мониторинг на буџети на локално ниво

18-20.06.2013 - 12-ти Европски состанок на луѓето кои живеат во сиромаштија.

15.02.2013 - Извештај од одржаната јавна трибина тема „Минимален достоинствен приход во РМ“

23.11.2012 - Информативна средба „Минимален достоинствен приход“

16.10.2012 Промоција на Извештајот сиромаштија и социјална исклученост во Р.М. за 2012 год.

29.09.2012 Втора конференција на лица кои живееат во сиромаштија

29.06.2012 - Обука „Мапирање на социјалните потреби на локално ниво“

11-та Европската Средба на луѓето кои живеат во сиромаштијата

Чашка 22-23.03.2012 - Активно граѓанство, човекови права и мониторинг на буџети на локално ниво

Конче 14-15.03.2012 - Активно граѓанство, човекови права и мониторинг на буџети на локално ниво

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr