Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

АКТУЕЛНИ ПУБЛИКАЦИИ

logo

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Пописот како новинарска тема, Прирачник за новинари за претстојниот попис во Република Северна Македонија 1894
2 Предизвици и проблеми на граѓаните при користењето на услигите од јавната администрација 2867
3 Challenges and problems of citizens at using the services of the public administration 2829
4 Гласот на граѓаните 3243
5 Сиромаштијата и нееднаквоста во ЕУ 4074
6 Придонесот на значајните социјални иновации за намалување на сиромаштијата 10321
7 Социјална заштита во Република Македонија: Како до систем по мерка на секој граѓанин 4190
8 Рушење на бариерите – носење промени 4387
9 Мали чекори - големи промени 4679
10 Следење на напредокот во имплементацијата на ЈИЕ 2020 во Македонија 4371
11 Monitoring progress in the implementation of SEE 2020 in Macedoinia 4783
12 Квалитет на работата и вработувањето во земјите членки на ЕУ 4829
13 Сиромаштијата кај млдите и социјалната ексклузија во Европа 4678
14 Вработени сиромашни лица 4390
15 Европска мрежа за минимален приход, Извештај Република Македонија 4438
16 European Minimum Income Network country report, Republic of Macedonia 4517
17 Прирачник за групна работа со жени жртви на семејно насислтво 4600
18 Публикација, АКТИВНА ВКЛУЧЕНОСТ 4776
19 AntiPOVERTYmag No. 139 - ЕАПН Магазин 5762
20 Публикација, ВОДИЧ ЗА ДЕТСКАТА СИРОМАШТИЈАТА ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА 5498
21 AntiPOVERTYmag No. 138 - ЕАПН Магазин 5240
22 Публикација - 11 Европски состанок за луѓето кои живеат во сиромаштија - Завршен нацрт извештај 5704
23 Публикација - Примереностa на минималното примање во ЕУ - EAPN ТОЛКУВАЧ #2 5449
24 AntiPOVERTYmag No. 137 - ЕАПН Магазин 5570
25 AntiPOVERTYmag No. 136 - ЕАПН Магазин 5692

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr