Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

Пописот како новинарска тема, Прирачник за новинари за претстојниот попис во Република Северна Македонија

PriracnikNovinariPopisMKD

Публикацијата можете да ја превземете на линковите подолу:

PriracnikNovinariPopisMKD-200 PriracnikNovinariPopisALB-200
 Пописот како новинарска тема, Прирачник за новинари за претстојниот попис  Regjistrimi si temë gazetareske, Manuali për gazetarë mbi regjistrimin e ardhshëm
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr