Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size
Донирајте и поддржете ја мисијата на МППС.
Помогнете им на лицата кои живеат во сиромаштија.
Донација на средства во денари:
МППС Скопје – Донаторска сметка
жиро сметка: 300000004024178
АД Комерцијална банка Скопје

donirajtenampps
Помогнете им на лицата кои живеат во сиромаштија.

Донација на средства во денари:
МППС Скопје – Донаторска сметка
жиро сметка: 300000004024178
АД Комерцијална банка Скопје

uplatnica

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr