Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

Рушење на бариерите – носење промени

eapn-logo Рушење на бариерите – носење промени со 15 нови студии на случаи од членките на ЕАПН кои наведуваат нови успеси во оваа работа, одредувајќи каде се наоѓаме во процесот и прикажувајќи мотивирачки пристапи за изградба на учеството на луѓето кои живеат во сиромаштија кои имаат директно искуство во сиромаштијата и социјалната ексклузија.
 Превземи - Рушење на бариерите – носење промени 
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr