Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

Мали чекори - големи промени

eapn-logo Секојдневното учество во нашите организации треба да стане реалност. Скоро 20 години Националните мрежи на Европската мрежа за борба против сиромаштијата (ЕАПН) работат на остварување на учеството на луѓето кои живеат во сиромаштија во јавниот домен, како и во самите нивни организации. Иако сите од нив се во разни фази од процесот, комбинираното знаење што го имаат им е разноврсно, тоа ги збогатува и ги охрабрува луѓето кои живеат во сиромаштија и ја поддржува нивната ангажираност во работите кои влијаат на нивните животи.
 Превземи - Мали чекори - големи промени 
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr