Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

Квалитет на работата и вработувањето во земјите членки на ЕУ

eapn-logo Овој Толкувач на ЕАПН за Квалитетот на работата и вработувањето во ЕУ преставува петта брошура во серијата брошури на ЕАПН наречена Толкувачи на ЕАПН и се обидува на разбирлив и секојдневен јазик да ги објасни клучните теми и дебати, приоритетни во расправата за сиромаштијата во ЕУ. Нивна цел се првенствено луѓето вработени во организациите за граѓанско општество, но и сите заинтересирани страни што сакаат да придонесат во напредокот за намалување на сиромаштијата и социјалната ексклузија на ЕУ.
 Превземете - Квалитет на работата и вработувањето во земјите членки на ЕУ
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr