Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

Кампања - Внимание! Ветувања!

На почетокот на месец јуни 2011, оваа година, МППС спроведе уште една медијска кампања со цел да ја подигне јавната свест на јавноста поврзана со предизборните ветувања. <br />Кампањата беше спроведена под мотото – Внимание! Ветувања!, и претставуваше соодветно продолжување на кампањата – Секој трет Македонец живее крпен живот. Фокусот на оваа активност, покрај подигањето на јавната свест, беше и потребата да се нагласи вниманието кое МППС ќе го посвети на следењето на имплементацијата на предизборните програми за да го загарантира нивното спроведување и да укаже на евентуалните недостатоци во имплементацијата кои мораат да бидат решени.

Кампањата беше реализирана низ повеќе градови на Р Македонија.

VnimanieVetuvanje_Lenta_ORG
Vetuvanje_Poster_ORG
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr