Понеделник, Октомври 25, 2021
Text Size

Документи на МППС

СТАТУТ НА МППС 
РЕВИДИРАН МАНИФЕСТ на МППС 2015 
РЕВИДИРАН ЕТИЧКИ КОДЕКС на МППС 2015  
Работна програма на МППС за периодот 2016-2017 
СТРАТЕШКИ ПЛАН за работа на МППС за периодот 2016-2018 година 
КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА на МППС за периодот 2016-2017 
СТРАТЕГИЈА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА СИРОМАШНИТЕ И СОЦИЈАЛНО ИСКЛУЧЕНИТЕ ЛИЦА во процесите на донесување на одлуки кои се однесуваат на нив За период 2016-2017 год 
ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ за 2019 
ГОДИШЕН ФИНАСИСКИ ИЗВЕШТАЈ за 2018 
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2017 
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2015
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2014
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2013   /   ANNUAL REPORT for 2013
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2012
IV
DECLARATION
OF THE PEOPLE LIVING IN POVERTY AND SOCIAL EXCLUSION
DECLARATION of the people living in poverty and social exlusion 2015
IV ДЕКЛАРАЦИЈА на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост 2015 
III ДЕКЛАРАЦИЈА на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост 2013 
II ДЕКЛАРАЦИЈА на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост 2012
I ДЕКЛАРАЦИЈА на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост 2011
РАБОТНА ПРОГРАМА на МППС за период 2010-2012
Примена на пристапот заснован на човекови права во борбата против сиромаштијата и социјалната исклученост
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr