Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 245

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 245

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 249

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 249

Warning: strftime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 250

Warning: strftime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 250
Среда, Декември 01, 2021
Text Size

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/components/com_content/views/archive/view.html.php on line 107

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/components/com_content/views/archive/view.html.php on line 107
Архиви

Филтер 

 • Веб страната на МППС во потесен избор за награда на Citizens’ Centre Bennohaus

  МППС во јуни аплицираше на повикот за медиумска награда на Citizens’ Centre Bennohaus, која воедно е и прва награда од овој вид што се доделува во повеќ...
 • Публикација - Извештај за сиромаштијата и за социјалната исклученост во Република Македонија за 2010 година.

  Извештајот за сиромаштијата и социјалната исклученост во Р Македонија за 2010 година на МППС излезе од печат на крајот на месец август. ...
 • Информација - МППС членка во ЕАПН

  Македонската платформа против сиромаштија во месец јуни беше и официјално примена во Европската платформа против сиромаштија, на ген...
 • Конкурс за Психотерапевт

  Конкурс за вработување на определено време Македонската платформа против сиромаштија (МППС), со финансиска поддршка од Комерцијална ...
 • Кампања - Внимание! Ветувања!

  На почетокот на месец јуни 2011, оваа година, МППС спроведе уште една медијска кампања со цел да ја подигне јавната свест на јавноста повр...
 • Најава за Генерално собрание на МППС

  Во рамките на своите редовни активности Македонската платформа против сиромаштијата планира да го одржи и редовното Генерално собран...
 • Јавни трибини низ повеќе градови на Македонија

  Во рамките на своите активности, во текот на месец април, Македонската платформа против сиромаштија (МППС), беше поканета да одржи две јавни...
 • Интервенции во дневните центри за деца на улица

  Во текот на февруари и март 2011, беа извршени предвидените интервенции во дневните центри за деца на улица за кои што беа собрани средства на...
 • Обука за подготовка на извештај за сиромаштија

  Обука за подготовка на извештај за сиромаштија и социјална исклученост во Македонија На 27 и 28 јануари 2011, во просториите на Унијата на неза...
 • Акција „Жени за жени“

  По повод „8-ми март“ Македоснката платформа против сиромаштија заедно со АД Комерцијална банка, во центрите за згрижување низ републикат...

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr