Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 245

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 245

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 249

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 249

Warning: strftime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 250

Warning: strftime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 250
Среда, Декември 01, 2021
Text Size

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/components/com_content/views/archive/view.html.php on line 107

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/components/com_content/views/archive/view.html.php on line 107
Архиви

Филтер 

 • Извештај за спроведена обука - „Мапирање на социјалните потреби на локално ниво“

  На 29.06.2012 година во Хотел Порта, Скопје се одржа обуката на избраните локални координатори и анкетарите во рамки на проектот „Мапирање на с...
 • Генерално собрание на ЕАПН

  Претседателот на МППС, Мила Царовска и претставник од Генерелниот секретаријат на МППС, Мери Терзиева Павловска учествуваа на Генералното...
 • General Assembly of EAPN

  President of МАPP-Mila Carovska and representative of the General Secretariat of the МAPP - Mari Terzieva Pavlovska has attended on the General Assembly of EAPN from 7.6 to 9.6 2012 in Oslo, Norway. For additional information please follow this link: ...
 • Проект - МАПИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ ПОТРЕБИ НА ЛОКАЛНО НИВО

  Македонската платформа против сиромаштија со финансиска поддршка од Институтот за човекови права Лудвиг Болцман од Скопје во периодот од ...
 • Отворен повик за членките на МППС, за номинирање и пријавување на Локални координатори

  Македонската платформа против сиромаштија со финансиска поддршка од Институтот за човекови права Лудвиг Болцман од Скопје во периодот од ...
 • THIRRJE PËR DORËZIMIN E PROPOZIM – PROJEKTEVE, 2012 FONDI PËR MIKRO-PROJEKTE

  Instituti për të drejtat njerëzore “Lludvig Bolltcman” – Shoqatë hulumtuese (BIM-FV), është themeluar si pjesë e Universitetit të Vienës, me qëllim që të zbatojë aktivitete të pavarura hulumtuese në sferën e të drejtave njerëzore, ...
 • ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПРЕДЛОГ- ПРОЕКТИ, ФОНД ЗА МИКРО–ПРОЕКТИ 2012

  Институтот за човекови права „Лудвиг Болцман„ – Истражувачка асоцијација (БИМ-ФВ) е основан како дел од Универзитетот во Виена со примарн...
 • 11-та Европската Средба на луѓето кои живеат во сиромаштијата

  MППС присуствуваше на 11-та Европската средба на луѓето кои живеат во сиромаштијата кoja се одржа во Егмонт палата во Брисел на 10 и 11 мај на тем...
 • Покана за дводневна обука на тема: ‘’Застапување и лобирање’’

  Почитувани членови на МППС, Институтот за човекови права Лудвиг Болцман (БИМ-ФВ Скопје) во соработка со Македонската платформа против сиро...
 • Извештај за спроведените обуки

  Институтот за човекови права Лудвиг Болцман (БИМ-ФВ Скопје) во соработка со Македонската платформа против сиромаштија, во перод од Февруар...
 • ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПИСМА НА ИНТЕРЕС ЗА ПОДГОТОВКА НА ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ НА МППС ЗА СИРОМАШТИЈА И СОЦИЈАЛНА ИСКЛУЧЕНОСТ (2011)

  Основна цел Институтот за човекови права Лудвиг Болтцман – Истражувачка асоцијација Скопје (БИМ‐ФВ),во рамките на проектот Социјална инк...
 • Финален извештај за донаторскиот настан телетон - „Заедно за децата во ризик - Вклучи се и ти!“

  На 12 декември 2010, Македонската платформа против сиромаштија - МППС како дел од кампањата против сиромаштија и социјалната исклученост го о...
 • Поделба на вториот дел од собраните средства од донаторскиот настан Телетон

  На ден 29.12.2011 година Македонската Платформа Против Сиромаштија (МППС) со поддршка на Институтот за човекови права Лудвиг Болцман – Истражу...
 • Покана за работилница за управување со проектен циклус на 23-ти Декември

  Институтот за човекови права Лудвиг Болцман (БИМ-ФВ Скопје) во соработка со Македонската платформа против сиромаштија, организира еднодн...
 • Обука - тренинг за тренери за мониторинг, лобирање и имплементација на индивидуалните и колективни човекови права на локално ниво

  Институтот за човекови права Лудвиг Болцман (БИМ-ФВ Скопје) во соработка со Македонската платформа против сиромаштија, организира дводнев...
 • Трета награда за Веб страната на МППС на Првата граѓанска награда за медиуми за 2011, во категоријата Интрнет

  Македонската платформа против сиромаштија неодамна ја освои третата награда на Првата граѓанска награда за медиуми за 2011, во категоријата...
 • Декларација на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

  Активистите на МППС и претставниците на граѓанските организации од цела Република Македонија, поддржани од нашите партнери од ЕАПН, на Прв...
 • Прва конференција на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

  Активистите на Македонската платформа против сиромаштија (MППС) и претставниците на граѓанските организации од цела Република Македонија,...
 • Извештај за сиромаштија и социјална исклученост во Република Македонија 2010

  Една од активностите на МППС, која меѓу другите беше усвоена со работната програма за 2011 година, е и подготовка на годишен извештај за сиром...
 • Прес конференција и промоција на Извештајот за сиромаштија и социјална исклученост во Р Македонија во 2010, во издание на МППС

  Утре, 20 септември, вторник, со почеток во 12 часот, во општина Студеничани, во просториите на ОУ „Наим Фрашери”, Македонската платформа прот...

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr