Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 245

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 245

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 249

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 249

Warning: strftime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 250

Warning: strftime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 250
Среда, Декември 01, 2021
Text Size

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/components/com_content/views/archive/view.html.php on line 107

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/mppsorg/public_html/components/com_content/views/archive/view.html.php on line 107
Архиви

Филтер 

 • Играта продолжува...

  Бидејќи традиционално периодот околу Нова година се поврзува со благосостојба и подароци, Здружение за зелено општество – Гринер и Ма...
 • „МИНИМАЛЕН ДОСТОИНСТВЕН ПРИХОД“

  Проектот „Зајакнување на граѓанското учество во законодавниот процес“ кој го спроведува Националниот демократски институт (НДИ), ј...
 • Нова Публикација - Мапирање на сиромаштијата и социјалната исклученост во Република Македонија

  Од осамостојувањето до денес, Република Македонија поминува низ долг и макотрпен процес на општествена транзиција која неповолно вли...
 • Report of the training - "Public Budgeting"

  Ludwig Boltzmann Institute of Human Rights (BIM-FV Skopje) in cooperation with the Macedonian Anti-Poverty Platform (MAPP), on 20 and 21 November 2012 organized a two-day training on Public Budgeting. > PHOTO Gallery  The purpose of th...
 • Извештај за спроведена обука –„Јавно буџетирање“

  Институтот за човекови права Лудвиг Болцман (БИМ-ФВ Скопје) во соработка со Македонската платформа против сиромаштија (МППС), на 20 и 21 ...
 • Покана за дводневна обука на тема: „Јавно буџетирање’’

  Македонската платформа против сиромаштија во соработка со Институтот за човекови права Лудвиг Болцман ( БИМ-ФВ Скопје) организира дво-днев...
 • Извештај за Втора конференција на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

  Втората конференција на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална ислкученост со поддршка на Институтот за човекови права Лудвиг Болцм...
 • Report of Second Conference for people experiencing poverty and social exclusion

  Second conference for people experiencing poverty and social exclusion took place in Hotel Porta on the 29.09.2012 in Skopje. One hundred and fifty participants share their experience in one of the four working groups: Social Care Health care Unem...
 • Промоција на Годишниот Извештај за сиромаштија и социјална исклученост во Р.М за 2011 година.

  Промоцијата на Годишниот извештај за сиромаштија и социјална исклученост, ќе се одржи на 16.10.2012 година во просториите на ЕУ Инфо центарот в...
 • Хуманитарен јавен настан „ Од сиромашни за сиромашни“

  Почитувани, Ни претставува големо задоволство да Ве поканеме да учествувате на хуманитарниот јавен настан „Од сиромашни за сиромашни“, н...
 • СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ - Втора конференција на лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

  На 29.09.2012 од 10:00 до 15:00 часот во Хотел „Порта“ општина Аеродорм, Македонската платформа против сиромаштија (МППС), во соработка со Институто...
 • Call for Applications for Project Evaluation

  The Ludwig Boltzmann Institute of Human Rights, Vienna, invites interested parties to submit proposals for evaluation of the project “Social Inclusion and Human Rights in Macedonia. The evaluation will be done by an evaluation team (senior and junior e...
 • Terms of Reference - PROJECT AND PROGRAMME EVALUATIONS

  Title: Social Inclusion and Human Rights in Macedonia Country: Macedonia Project number: 8148-01/2009 Project duration: 16.11.2009 – 31.12.2012  Download - Terms of Reference for Project Evaluation...
 • ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОЕКТНА ЕВАЛУАЦИЈА

  Институтот за човекови права „Лудвиг Болцман“, Виена, поканува заинтересирани организации да достават предлози за евалуација на проекто...
 • СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ

  Македонската платформа против сиромаштија (МППС), преку ова соопштение ја известува македонската јавност, дека ја дава својата јавна поддр...
 • ОТВОРЕН ПОВИК ЗА КООРДИНАТОРИ на Втората Конференција

  Македонската платформа против сиромаштија (MППС) во соработка со Институтот за човекови права Лудвиг Болцман, на 29.09.2012 година ќе ја одржи В...
 • ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ВТОРА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЛИЦАТА КОИ ЖИВЕАТ ВО СИРОМАШТИЈА И СОЦИЈАЛНА ИСКЛУЧЕНОСТ

  Македонската платформа против сиромаштија (MППС) во соработка со Институтот за човекови права Лудвиг Болцман, Ве поканува да присуствувате...
 • Извештај за Генералното собрание на Македонската платформа против сиромаштија (МППС)

  Македонската платформа против сиромаштијата на 6 и 7 Јули во Хотел Дрим, Струга го одржа редовното Генерално собрание. > ФОТО ГАЛЕРИЈА На ...
 • Report of the General Assembly of the Macedonian Anti-Poverty Platform

  Macedonian Anti-Poverty platform on 6-7 July in Struga held regular General Assembly. > PHOTO GALLERY At the regular General Assembly was conducted the following activities: ...
 • НАЈАВА за Генерално собрание на Македонската платформа против сиромаштија

  Во рамките на своите редовни активности Македонската платформа против сиромаштијата планира да го одржи и редовното Генерално собрание н...

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr