Четврток, Февруари 22, 2018
Text Size

Радовиш 12-13.03.2012 - Активно граѓанство, човекови права и мониторинг на буџети на локално ниво

Неготино - Активно граѓанство, човекови права и мониторинг на буџети на локално ниво

Тренинг за тренери за мониторинг, лобирање и имплементација на индивидуалните и колективни човекови права на локално ниво

Прва национална конференција на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

Работилница за управување со проектен циклус

Прес Конференција - Извештај за сиромаштија и социјална исклученост

Кампања за борба против сиромаштијата и социјалната исклученост 2010

Страница 2 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr