Петок, Февруари 23, 2018
Text Size

АКТУЕЛНИ ПУБЛИКАЦИИ

logo

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Предизвици и проблеми на граѓаните при користењето на услигите од јавната администрација 339
2 Challenges and problems of citizens at using the services of the public administration 343
3 Гласот на граѓаните 755
4 Сиромаштијата и нееднаквоста во ЕУ 828
5 Придонесот на значајните социјални иновации за намалување на сиромаштијата 777
6 Социјална заштита во Република Македонија: Како до систем по мерка на секој граѓанин 1313
7 Рушење на бариерите – носење промени 1838
8 Мали чекори - големи промени 2214
9 Следење на напредокот во имплементацијата на ЈИЕ 2020 во Македонија 1857
10 Monitoring progress in the implementation of SEE 2020 in Macedoinia 2229
11 Квалитет на работата и вработувањето во земјите членки на ЕУ 2341
12 Сиромаштијата кај млдите и социјалната ексклузија во Европа 2090
13 Вработени сиромашни лица 1871
14 Европска мрежа за минимален приход, Извештај Република Македонија 2051
15 European Minimum Income Network country report, Republic of Macedonia 2151
16 Прирачник за групна работа со жени жртви на семејно насислтво 2024
17 Публикација, АКТИВНА ВКЛУЧЕНОСТ 2382
18 AntiPOVERTYmag No. 139 - ЕАПН Магазин 3185
19 Публикација, ВОДИЧ ЗА ДЕТСКАТА СИРОМАШТИЈАТА ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА 2862
20 AntiPOVERTYmag No. 138 - ЕАПН Магазин 2790
21 Публикација - 11 Европски состанок за луѓето кои живеат во сиромаштија - Завршен нацрт извештај 3165
22 Публикација - Примереностa на минималното примање во ЕУ - EAPN ТОЛКУВАЧ #2 3002
23 AntiPOVERTYmag No. 137 - ЕАПН Магазин 3294
24 AntiPOVERTYmag No. 136 - ЕАПН Магазин 3262
25 Публикација - Мапирање на сиромаштијата и социјалната исклученост во Република Македонија 4174

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr