Четврток, Јануари 18, 2018
Text Size

АКТУЕЛНИ ПУБЛИКАЦИИ

logo

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Предизвици и проблеми на граѓаните при користењето на услигите од јавната администрација 100
2 Challenges and problems of citizens at using the services of the public administration 87
3 Гласот на граѓаните 459
4 Сиромаштијата и нееднаквоста во ЕУ 574
5 Придонесот на значајните социјални иновации за намалување на сиромаштијата 520
6 Социјална заштита во Република Македонија: Како до систем по мерка на секој граѓанин 1022
7 Рушење на бариерите – носење промени 1604
8 Мали чекори - големи промени 1975
9 Следење на напредокот во имплементацијата на ЈИЕ 2020 во Македонија 1639
10 Monitoring progress in the implementation of SEE 2020 in Macedoinia 1988
11 Квалитет на работата и вработувањето во земјите членки на ЕУ 2112
12 Сиромаштијата кај млдите и социјалната ексклузија во Европа 1850
13 Вработени сиромашни лица 1630
14 Европска мрежа за минимален приход, Извештај Република Македонија 1798
15 European Minimum Income Network country report, Republic of Macedonia 1866
16 Прирачник за групна работа со жени жртви на семејно насислтво 1827
17 Публикација, АКТИВНА ВКЛУЧЕНОСТ 2148
18 AntiPOVERTYmag No. 139 - ЕАПН Магазин 2983
19 Публикација, ВОДИЧ ЗА ДЕТСКАТА СИРОМАШТИЈАТА ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА 2649
20 AntiPOVERTYmag No. 138 - ЕАПН Магазин 2571
21 Публикација - 11 Европски состанок за луѓето кои живеат во сиромаштија - Завршен нацрт извештај 2906
22 Публикација - Примереностa на минималното примање во ЕУ - EAPN ТОЛКУВАЧ #2 2791
23 AntiPOVERTYmag No. 137 - ЕАПН Магазин 3071
24 AntiPOVERTYmag No. 136 - ЕАПН Магазин 3066
25 Публикација - Мапирање на сиромаштијата и социјалната исклученост во Република Македонија 3914

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr