Петок, Февруари 23, 2018
Text Size

Меморандум за соработка со ФФРМ

_

На 15 ноември 2017, претседателката на МППС, Билјана Дуковска потпиша меморандум за соработка со Федерација на фармери на Република Македонија. Меморандумот за соработка се потпиша по успешната соработка и заедничката понатамошна борба против сиромаштијата.

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr