Петок, Февруари 23, 2018
Text Size

Втора работилница -Петгодишна програма за статистички истражувања за периодот 2018-2022

unfpa1

На 11 септември 2017 во хотел Порта  се одржа работилница која ја организираме со Државен завод за статистикаи претставници на граѓански организации и медиуми. Темата е соработката во периодот на новата Петгодишна програма за статистички истраувања (2018-2022), а како дел од стратешката соработка меѓу МППС и УНФПА.

Фотогафии од настанот 

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr