Вторник, Јануари 16, 2018
Text Size

Работна средба за иницијативата на МППС

mtsp

Денеска одржавме работна средба со Мила Царовска - Mинистерка за труд и социјална политика и разговаравме за нашата иницијатива во рамки на проектот Граѓаните во Собранието. Ние се застапуваме за промена на законот за социјална заштита и обезбедување на систем за социјална заштита по мерка за секој граѓанин.

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr