Вторник, Јануари 16, 2018
Text Size

Итни демократски реформи во Репиблика Македонија

reformi

Придонесуваме во делот за социјална заштита при креирањето на предлогот на граѓанските организации за Итни демократски реформи во Репиблика Македонија

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr