Вторник, Јануари 16, 2018
Text Size

Работилница -Петгодишна програма за статистички истражувања за периодот 2018-2022

dzs

Во петокот бевме дел од работилница на Државниот завод за статистика, организирана во рамки на подготовките на новата Петгодишна програма за статистички истражувања за периодот 2018-2022. Фокусот беше ставен на можностите што административните збирки на податоци ги нудат за користење за статистички цели. http://www.stat.gov.mk/Aktivnosti.aspx

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr