Четврток, Јануари 18, 2018
Text Size

„МИНИМАЛЕН ДОСТОИНСТВЕН ПРИХОД“

NDI

Проектот „Зајакнување на граѓанското учество во законодавниот процес“ кој го спроведува Националниот демократски институт (НДИ), ја вклучи Македонската платформа против сиромаштија (МППС) како партнерска организација. Во проектот се вклучени вкупно седум организации и секоја има задача да подготви и спроведе една законска иницијатива поврзана со индивидуалниот фокус на делување.

ПОВЕЌЕ...

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr