Четврток, Февруари 22, 2018
Text Size

ПРЕСС - Конференција на лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

mpps

29.09.2012 - Конференција на лицата кои живеат во сиромаштија и социјална ислкученост. Известување на медиумите.

Press24

Конференција на лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост | press24.mk

Целта на конференцијата е да се привлече вниманието на јавноста за тешките услови во кои живеат и проблемите со кои се соочуваат сиромашните.

Цела вест...

Cooltura

Конференција за лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост | cooltura.mk

Денеска (сабота, 29 септември, 2012) од 10:00 до 15:00 часот во Хотел „Порта“ општина Аеродорм, Македонската платформа против сиромаштија (МППС), во соработка со Институтот за човекови права Лудвиг Болцман од Скопје, ќе ја одржи Втората конференција за лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост.

Цела вест...

Inpress

Конференција за лица кои живеат во сиромаштија | inpress.com

Македонската платформа против сиромаштија (МППС), во соработка со Институтот за човекови права Лудвиг Болцман од Скопје, ќе ја одржи Втората конференција за лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост

Цела вест...

Денешен

Конференција на лица кои живеат во сиромаштија и социјална исклученост | denesen.mk

Македонската платформа против сиромаштијата во соработка со Уличните уметници организира и хуманитарен настан под мотото „Од сиромашни за сиромашни“

Цела вест...

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr