Четврток, Јануари 18, 2018
Text Size

Хуманитарен јавен настан „ Од сиромашни за сиромашни“

Почитувани, Ни претставува големо задоволство да Ве поканеме да учествувате на хуманитарниот јавен настан „Од сиромашни за сиромашни“, на 29.09.2012 од 18:00 до 22:00 часот плоштад Македонија (Пред ресторант Пелистер), организиран од страна на Македонската платформа против сиромаштија во соработка со Институтот за човекови права Лудвиг Болцман и Уличните уметници.

Средствата кои ќе бидат обезбедени од овој хуманитарен јавен настан ќе бидат наменети за јакнење на капацитетите за развивање на продажни и комуникациски вештини на лицата кои се од маргинализирани групи, а се продавачи на уличниот магазин „Лице в лице“ и се дел од регионалната платформа „Лице в лице“ и Центар за медиумски активности (ЦМА) од Скопје.

Ќе ни биде особена чест и задоволсто доколку присуствувате на овој хуманитарен јавен настан и ја искажите вашата хуманост обезбедувајќи им подобар и поквалитетен живот.

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr