Четврток, Јануари 18, 2018
Text Size

НАЈАВА за Генерално собрание на Македонската платформа против сиромаштија

Во рамките на своите редовни активности Македонската платформа против сиромаштијата планира да го одржи и редовното Генерално собрание на 06-07 Јули 2012 година во Хотел Дрим, Струга.

На редовното Генерално собрание ќе бидат дискутирани повеќе тековни прашања поврзани со работата на МППС и тоа:

  • споделување на информации за активностите кои се преземени или кои допрва треба да се преземат од страна на платформата,
  • претставување на потенцијалните членки и нивно изгласување,
  • избор на претседател на платформата и двајца членови на Извршниот одбор,
  • ревидирање на Годишната програма 2012-2012 и
  • изгласување на Работната Програма 2012-2015 со оперативен план и др.

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr